Top drie methodes voor makkelijk gratis geld verdienen online


gratis geld verdienen online

Gratis geld is iets waar iedereen van droomt, maar waarvan we allemaal weten dat het eigenlijk niet bestaat. Hoe graag we ook willen dat iemand een keer in de zoveel tijd een flinke fooi door de brievenbus stopt, is dit niet de realiteit. Toch zijn er genoeg manieren om snel geld te verdienen online. Door even snel te googelen kom je hele waslijsten tegen met soms wel tientallen tot honderden adviezen over affiliate marketing, dropshipping en beleggen et cetera. Het is allemaal erg goed bedoeld, maar deze manieren vallen bij mij in de categorie ‘ondernemen’ en zijn zeker geen manier om snel gratis geld te verdienen. Met welke methoden het wél kan lees je In dit artikel over de drie beste methoden om via het internet op een betrouwbare manier geld te verdienen.

Hoe krijg je gratis geld?

Je kunt via het internet op verschillende manieren gratis geld verdienen. Zo zijn er bedrijven die je bij aanmelding belonen met gratis geld of een cadeau. Andere verlangen juist dat je eerst gebruik maakt van hun service, voordat ze de beloning uitbetalen. Ook kun je leuk verdienen met het beantwoorden van vragen en het gebruikmaken van cashback acties op het internet. Lees snel verder voor een uitgebreide omschrijving van de beste mogelijkheden om online gratis geld te verdienen.

1. Sign up bonus

Vanwege de snelheid en de hoeveelheid geld dat je relatief gezien krijgt, is dit mijn favoriete manier om online gratis geld te verdienen.

Het is zeer opvallend dat het merendeel van de informatie over de methode sign up bonus gericht is op online gokwebsites. Dit terwijl je juist met de aanmeld- en storting bonussen van financiële dienstverleners binnen korte tijd enkele honderden euro’s kunt verdienen.

De acties bestaan vaak uit een of meerdere van de volgende onderdelen:

  • Een account registreren met naam en e-mailadres.
  • Het doorlopen van het KYC-proces (Know-Your-Customer).
    Dit bestaat veelal uit het verifiëren van je identiteit en/of woonadres. Hiervoor dien je een foto van je identiteitsbewijs aan te leveren en/of een bewijs dat je op het opgegeven adres woont in de vorm van bijvoorbeeld een G/W/L rekening..
  • Het uitvoeren van een transactie via het desbetreffende platform.

Over het algemeen ben je binnen 15 à 30 minuten klaar en ontvang je je gratis geld gestort. Voor sommige acties heb je wat geduld nodig en zul je even moeten wachten totdat je de welkomstbonus uitgekeerd krijgt. In mijn artikel over alle online gratis geld acties lees je waar en hoe je die paar honderd piek bij elkaar verdiend.

2. Betaalde enquêtes

Verder kun je via het internet makkelijk geld verdienen door deel te nemen aan marktonderzoeken en vragenlijsten. Door het delen van informatie over een breed scala aan onderwerpen krijg jij geld, punten of cadeaubonnen als vergoeding. Je kunt het je zo gek niet bedenken of er wordt onderzoek naar gedaan. Denk dus niet dat jouw mening niet telt, want naar alle doelgroepen en interesses wordt onderzoek gedaan.

Het voordeel van betaalde enquêtes is dat je vooraf weet hoeveel tijd je er ongeveer aan kwijt bent en wat de opbrengst zal zijn. Zorg er wel voor dat je je alleen aanmeldt bij de beste websites, die ik voor je in dit artikel op een rijtje heb gezet.

3. Cashback

Doe je regelmatig aankopen via het internet en maak je geen gebruik van de één van de cashback websites? Dan loop je tot wel 15% gratis geld terug mis. Door je aan te melden bij de beste cashback websites, krijg je veel geld terug bij webshops als Bol.com, Zalando, Coolblue en nog vele anderen. Afhankelijk van je uitgavenpatroon kun je een aantal tientjes tot enkele honderden euro’s in de maand verdienen. In mijn artikel over cashback lees je precies wat het is en welke websites je het best kunt gebruiken.

Gratis geld stappenplan

Welke methode vind jij het prettigst? Ik raad je aan om met de welkomstbonussen te beginnen. Dit is verreweg de beste methode en mijn favoriete bezigheid om gratis geld te verdienen. Houd het overzicht van alle gratis geldacties in de gaten om geen gratis geld te missen. Heb je ze allemaal afgerond? Dan kun je je gaan aanmelden voor de enquêtewebsites. Zorg er ook voor dat je altijd een van de cashback websites checkt voordat je een online aankoop doet.

Ik ga ervan uit dat je met deze handleiding kunt beginnen met makkelijk gratis geld verdienen!

Recent Content