Luno bonus: gratis €25 bij de aankoop van €250 in Bitcoin


Luno bonus

Met de Luno bonus ontvang je direct €25 aan Bitcoin in je account. In deze handleiding laat ik je stap voor stap zien hoe je een account aanmaakt en de vereiste transactie uitvoert. Dit is een van mijn favoriete bonussen en echt een fluitje van een cent!

Wat is Luno?

Luno is een platform waar je verschillende soorten cryptomunten kunt kopen, verkopen en bewaren. Het bedrijf focust zich op de gebruikerservaring, om het voor consumenten zo makkelijk mogelijk te maken om cryptomunten te kopen. Dit doen zij door hun platform, naast de website, ook via een Android en iOS (Apple) applicatie aan te bieden. Het bedrijf opereert internationaal met kantoren in Londen, Singapore en Kaapstad. Luno komt over als een betrouwbare partij, mede doordat het bedrijf foto’s met naam en toenaam van haar medewerkers op de website plaatst. Aan transparantie dus geen gebrek!

Wat levert de Luno bonus op?

Met de Luno bonus verdien je €25 aan Bitcoin. Door de transactiekosten van het omwisselen van de Bitcoin naar de euro, onderdeel van de voorwaarden om aan de Luno promo te voldoen, raak je ongeveer €8 kwijt. Indien je er dus voor kiest om de bitcoin niet te houden, schrijf je netto ongeveer €17 bij op je bankrekening.

Hoeveel tijd ben ik aan de Luno promo kwijt?

Het aanmelden van een nieuw Luno account, het doorlopen van het verificatieproces en het uitvoeren van de Luno bonus transactie, duurt ongeveer 15 minuten. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden bij de hand hebt, zodat het verificatieproces soepel verloopt. Je leest in de volgende alinea wat je hiervoor nodig hebt.

Wat heb je nodig voor de Luno bonus?

  • Een e-mailadres en een telefoonnummer.
  • Een identiteitsbewijs

Stappenplan voor het ontvangen van € 25 aan Bitcoin met de Luno bonus:

Stap 1

Meld je aan voor een account via mijn uitnodigingslink om de Luno bonus van €25 in gang te zetten. Schrijf je in met een e-mail waar je toegang tot hebt en kies een wachtwoord. Klik op ‘Sign up’ en op het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met de inschrijvingsbevestiging. Ga hiermee mee akkoord, druk vervolgens ‘continue’ en vul een geldig telefoonnummer in waarop je een verificatie sms kunt ontvangen. Tot slot vul je de per sms ontvangen code in om jou telefoonnummer te verifiëren. Je komt nu aan op het dashboard van de website, waarna je verder gaat met stap 2.

Luno promo

Stap 2

Deze stap is het makkelijkst uit te voeren met de mobiele applicatie uit de Play Store en Apple Store. Voordat je geld kunt storten, moet je je identiteitsbewijs laten verifiëren. Dit doe je door op de hoofdpagina rechtsboven op ‘profile’ te klikken en vervolgens ga je via ‘settings’ naar ‘verification’. Upload een foto van jouw identiteitsbewijs en een selfie. Als je deze stappen goed doorlopen hebt, ga je tot slot boven in het menu naar ‘Rewards’ en vul je de code E37DY6 in. Je account is nu volledig geverifieerd en gekoppeld aan de Luno promo. Ga nu verder met stap 3.

Luno inschrijfbonus

Stap 3

Klik op ‘Home’ en begin via het dashboard aan de aanschaf van €250 aan Bitcoin. Je krijgt nu een melding dat je eerst geld dient te storten voordat je verder kunt gaan. Kies hiervoor ‘Deposit Money’ en selecteer vervolgens de gewenste betalingsmethode. Ik raad je aan gebruik te maken van iDEAL of een creditcard om het betalingsproces snel te laten verlopen.

Stap 4

Na het voltooien van de betaling, zul je worden doorverwezen naar de ‘Wallet’. Nu klik je op ‘Buy’ en kies je voor Bitcoin. Rond de aanschaf van €250 aan Bitcoin af en wacht nu totdat je de €25 aan Bitcoin hebt ontvangen. Normaal gesproken ontvang je dit vrijwel direct en kun je zowel de gratis Bitcoin als de aangeschafte crypto verkopen. Duurt het langer, dan kun je ervoor kiezen om alvast de € 250 aan Bitcoin te verkopen om eventuele koerswijzigingen te voorkomen. Lees in Stap 5 hoe je de Bitcoin weer verkoopt.

Buy Bitcoin met Luno

Stap 5

Je blijft in de Wallet om de Bitcoin en de zojuist ontvangen Luno bonus te verkopen. Klik op ‘Sell’ en kies de euro als de munt waarvoor je de Bitcoin wilt inwisselen. Druk vervolgens op ‘Max’ in het veld waar je aangeeft hoeveel dit kan je wilt verkopen. Dan klik je op ‘next’ en rond je de verkoop af.

Verkoop Bitcoin met Luno

Stap 6

Nu rest je alleen nog even de grofweg €276 terug te boeken naar je Nederlandse bankrekening. Dit doe je door in de ‘Wallet’ op het Euro-account te klikken, om vervolgens voor ‘Withdraw’ te kiezen. Vul hier jouw IBAN in en voltooi het uitbetalingsproces. Well done! Je hebt de Luno bonus succesvol voltooid en ik wens je veel plezier met het gratis geld!

Recent Content