Skrill Bonus: gratis €15 bij een overboeking


Skrill is een online platform waarmee je internationaal geld kunt overboeken en online betalingen kunt doen. Met de huidige Skrill bonus krijg je een korting op jouw eerste internationale transactie en verdien je makkelijk €15. In deze handleiding laat ik zien hoe je dit stap voor stap doet.

Wat levert de Skrill bonus op?

De Skrill promo bestaat uit een korting van €15 op jouw eerste transactie, waar verder geen kosten aan verbonden zijn. Hierdoor ontvang je het bedrag van €15 netto op je bankrekening.

Hoeveel tijd ben ik aan de Skrill promo kwijt?

Als je al een buitenlandse IBAN via bijvoorbeeld Transferwise hebt, ben je binnen 10 minuten klaar. Over het algemeen duurt het ongeveer een werkdag voordat het bedrag op jouw rekening is bijgeschreven. Indien je nog niet in het bezit bent van een buitenlandse IBAN, heb je deze binnen een kwartiertje geopend. De mogelijkheden hiervoor lees je onder het kopje: ‘Wat heb ik nodig voor de Skrill bonus?’

Wat heb ik nodig voor de Skrill bonus?

  • Een ‘buitenlandse IBAN’ inclusief. Mijn favoriet is Transferwise. Meld je direct aan en ontvang een gratis overboeking tot €500. Alternatieven zijn: BNC10 en Monese.
  • ID-kaart, rijbewijs of paspoort.
  • €135. De voorwaarden voor het ontvangen van de Skrill promo is dat je minimaal €150 overboekt naar een buitenlandse IBAN.

Stappenplan voor het ontvangen van €15 met de Skrill bonus:

Stap 1

Zorg ervoor dat je een eigen buitenlandse IBAN hebt. Indien je nog niet in het bezit bent van een buitenlandse IBAN, raad ik je aan gebruik te maken van Transferwise, BNC10 of Monese. Binnen de applicaties van deze diensten vind je op de volgende manier je eigen rekeningnummer:

  • Transferwise: open de applicatie en klik vervolgens linksboven op de Europese vlag. In het midden aan de rechterkant van je scherm staat ‘Bank Details’. Klik hierop en kopieer vervolgens het IBAN.
  • BNC10: open de applicatie, klik op ‘Details’ en kopieer vervolgens het IBAN.
  • Monese: open de applicatie en klik op ‘Account details’ dat staat weergegeven onder je saldo. Kopieer in het volgende scherm je IBAN.

Stap 2

Meld een nieuw account aan op de Skrill website en doorloop het verificatieproces met je identiteitsbewijs.

Stap 3

Kies links in het dashboard van Skrill voor ‘Send’ om je eerste transactie ingang te gaan zetten. Vervolgens klik je, zoals op onderstaande afbeelding te zien is, op ‘Send now’ onder het kopje Skrill money transfer.

Transactie Skrill Bonus

Stap 4

Kies het land waarnaar je geld wilt overmaken. Indien je gebruik maakt van Transferwise of Monese kies je voor België. Bij BNC10 ga je voor Spanje.

Vervolgens kies je bij ‘Pay with’ voor creditcard of Sofort/Klarna. Sofort is een betalingssysteem dat ongeveer gelijk staat aan het Nederlandse iDEAL. Houd er rekening mee dat deze betaalmethode maximaal drie werkdagen in beslag kan nemen en alleen de volgende banken ondersteund worden: ABN AMRO, ING, BNP en SNS bank. Indien je niet in het bezit bent van een creditcard of een rekening bij één van de hiervoor genoemde banken, dan kun je via het dashboard geld storten door middel van een handmatige overboeking.

Bedrag en betaalmethode Skrill bonus

Stap 5

Ga verder naar het volgende scherm en bepaal hier de ontvanger van de €150. Normaal gesproken kies je hier voor ‘Send to myself’ en vul je hier je volledige naam en IBAN in.

Ontvanger Skrill bonus

Stap 6

De transactiesamenvatting bevestig je door op ‘Confirm’ te klikken en daarmee door te gaan naar de betalingspagina. Doordat je gebruik maakt van mijn uitnodigingslink zul je €15 korting krijgen op de transactie, waardoor het te betalen bedrag uitkomt op €135.

Transactiesamenvatting Skrill bonus

Stap 7

Op de betalingspagina voeg je, indien je gebruik maakt van Sofort, jouw bank, IBAN en Swift code toe en klik je vervolgens op ‘Pay now’. Doorloop de betaling van €135 via Sofort om de Skrill bonus af te ronden.

Indien je met een creditcard betaald, doorloop je het betalingsproces aan de hand van je creditcardgegevens.

Stap 8

Wacht 1-3 werkdagen tot de €150 op jouw buitenlandse IBAN is bijgestort. Veel plezier met de beloning van de Skrill bonus!

Recent Content