WorldRemit Bonus Gratis €21 bij je eerste overboeking


WorldRemit is een online geldtransferservice om eenvoudig internationaal geld over te maken. Met de huidige WorldRemit bonus kun je met je eerste transactie eenvoudig €21 op je bankrekening bijschrijven. In deze handleiding laat ik stap voor stap zien hoe je dit doet.

Wat levert de promo op?

Je ontvangt een WorldRemit voucher van €25. Deze kun je na ontvangst direct laten uitbetalen. Hiervoor wordt €3,99 in rekening gebracht. In totaal kun je met de WorldRemit promo dus €21 verdienen.

Hoeveel tijd ben ik met de Worldremit bonus kwijt?

Indien je al in het bezit bent van een buitenlandse IBAN via bijvoorbeeld Transferwise, is de WorldRemit promo binnen 15 minuten te klaren. Vervolgens duurt het maximaal 10 werkdagen voordat je de voucher ontvangt. Hiervoor hoef je verder niks meer te doen. In het geval je nog niet in het bezit bent van een buitenlandse IBAN, zul je nog een kwartiertje nodig hebben om account aan te maken. Welke mogelijkheden je hiervoor hebt lees je hieronder.

Wat heb ik nodig?

  • Een ‘borderless IBAN’ inclusief het BIC/SWIFT nummer en de naam van de bank. Mijn favoriet is Transferwise. Meld je direct aan en ontvang een gratis overboeking. Dit kan goed uitkomen bij het uitbetalen van de WorldRemit bonus. Alternatieven zijn: BNC10 en Monese.
  • €200 te betalen via iDEAL of creditcard. Om aan de actie voor de waarde te voldoen, dien je tenminste €200 over te maken. Maak je hier geen zorgen over. Na ontvangst van het geld op je buitenlandse IBAN, kun je dit direct terugstorten.

Stappenplan voor het ontvangen van €21 met de WorldRemit bonus:

Stap 1

Zorg ervoor dat je een eigen buitenlandse IBAN hebt inclusief het BIC/SWIFT nummer en de naam van de bank. Indien je nog niet in het bezit bent van een buitenlandse IBAN, raad ik je aan gebruik te maken van Transferwise, BNC10 of Monese. Binnen de applicaties van deze diensten vind je op de volgende manier je eigen rekeningnummer:

  • Transferwise: open de applicatie en klik vervolgens linksboven op de Europese vlag. In het midden aan de rechterkant van je scherm staat ‘Bank Details’. Klik hierop en kopieer vervolgens het IBAN, BIC/SWIFT en banknaam onder ‘Address’.
  • BNC10: open de applicatie, klik op ‘Details’ en kopieer vervolgens het IBAN en SWIFT/BIC. De naam van de bank is: BNC10 BARCELONA FINTECH, S.L.
  • Monese: open de applicatie en klik op ‘Account details’ dat staat weergegeven onder je saldo. Kopieer in het volgende scherm je IBAN. Klik vervolgens op ‘Receiving internationally’ en noteer je BIC/SWIFT. Door op ‘More Details’ te klikken krijg je de banknaam te zien.

Stap 2

Meld je aan bij WorldRemit of maak gebruik van de code BEAUG18 via de applicatie. Zonder deze referentie heb je geen recht op de WorldRemit bonus.

Stap 3

Vervolgens kies je het land waarnaar je geld wilt overmaken. Indien je gebruik maakt van Transferwise of Monese kies je voor België. Bij BNC10 ga je voor Spanje.

Stap 4

In het vervolgscherm krijg je te zien dat de kosten voor de overboeking €3,99 zijn. Deze komen te vervallen als je tijdens het proces gebruik maakt van de code ‘3FREE’. Hierover later meer. Klik vervolgens op ‘doorgaan’.

Stap 5

Om aan de actie voor de waarde te voldoen, dien je tenminste €200 over te maken. Maak je hierover geen zorgen. Na ontvangst van het geld op je buitenlandse IBAN, kun je dit direct terugstorten.

Stap 6

Nu is het tijd om jouw buitenlandse bankgegevens die je net genoteerd hebt in te vullen onder ‘Bankgegevens begunstigde’. Vul onder ‘gegevens begunstigde’ je eigen gegevens in. Let op: het Belgisch netnummer kun je bij het invullen van je telefoonnummer niet veranderen. Voel hier een willekeurig nummer in dat overeenkomt met de voorwaarden. Dit heeft verder geen gevolgen voor de WorldRemit promo.

Stap 7

Voer de WorldRemit bonus code ‘3Free’ in voor €3.99 korting op de kosten. Betaal vervolgens € 200 met iDEAL of een creditcard.

De € 200 staat normaal gesproken binnen een werkdag op je buitenlandse IBAN. Boek dit met de respectievelijk applicatie terug naar je eigen bankrekening.

Binnen 10 werkdagen ontvang je een vouchercode van € 25 per e-mail. Voer een transactie uit van € 21,01 en vul de WorldRemit voucher in. Met de transactiekosten van € 3,99 kom je op een bedrag van € 25. Tijdens deze stap kun je gebruik maken van je eigen Nederlandse rekeningnummer en ontvang je uiteindelijk € 21,01 op je bankrekening. That’s it! Je hebt de WorldRemit promo succes doorlopen. Op naar de volgende bonusactie!

Recent Content