Is EuroClix betrouwbaar? Mijn Review en ervaringen met het spaarprogramma


Is EuroClix betrouwbaar?

EuroClix biedt je veel mogelijkheden om online extra geld te verdienen. Maar is EuroClix betrouwbaar? In deze review beantwoord ik al jouw vragen en deel ik mijn ervaringen met het platform. Lees verder en ontdek hoe je 100 euro extra per maand in je zak kunt steken.

Wat is EuroClix?

EuroClix werd in 1999 door het Nederlandse bedrijf iFlavour BV opgericht. De website is van origine een van de eerste Nederlandse online spaarprogramma’s waarmee je online geld kunt verdienen. Inmiddels is de website flink uitgebreid en kun je ook door het invullen van enquêtes en het binnenhalen van cashback zogenaamde Clix verdienen. Deze kun je vervolgens laten omzetten in geld en laten uitbetalen naar je IBAN-rekening.

Het bedrijf is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en telt op dit moment 500.000 leden. Door dit aanzienlijke klantenbestand weet EuroClix grote namen als Bol.com, de Staatsloterij en Booking.com aan zich te binden.

Voor-en nadelen EuroClix

+ Aanmeldbonus van € 1,95.
+ Veel verschillende verdienmogelijkheden; cashback, spaarprogramma en enquêtes.
+ Doorsparen wordt beloond; bonus tot wel 70% extra.
+ Samenwerking met grote bedrijven als Bol.com, Staatsloterij en Booking.com.

– Geen mobiele applicatie.

Hoe werkt EuroClix?

Net als bij vele andere spaarprogramma’s kan je geld verdienen met verschillende kleine handelingen. Voordat ik deze met je deel, dat ik eerst zien hoe je een account aanmaakt en je deze goed instelt.

Aanmelden

Meld je geheel kosteloos en vrijblijvend aan met je e-mailadres plus naam en ontvang direct 1,95 euro bonus. Of doe dit met je Facebook of Google account.

EuroClix aanmelden

Gegevens invullen

Een van de beste manieren om geld te verdienen is het deelnemen aan marktonderzoeken. Hiervoor is het belangrijk dat je profiel compleet en naar waarheid is ingevuld. Klik in de menubalk op ‘Clix Verdienen’ en ga vervolgens naar ‘Profielkenmerken’. Voor het beantwoorden van de vragen ontvang je alvast een beloning van 100 Clix. Daarnaast maak je elke maand kans op 70 euro (5.000 Clix) als je profiel volledig is ingevuld.

Klik vervolgens rechtsboven in het scherm op je naam en ga naar ‘Emailinstellingen’. Zorg ervoor dat deze staan ingesteld zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien. Op deze manier hou je het maximale uit het platform.

EuroClix e-mailvoorkeuren

Marktonderzoeken

Nu je bent aangemeld en beschikt over een compleet profiel, kan je geld verdienen met de marktonderzoeken. Af en toe ontvang je per e-mail een uitnodiging krijgen voor een vragenlijst. Hiervoor krijg je gemiddeld tussen de 50 en 200 Clix. Dit is een stuk meer dan je met de andere verdienmogelijkheden krijgt, maar gemiddeld krijg ik vijf uitnodigingen per maand.

Dit is overigens volledig afhankelijk van je profiel. Het kan dus zijn dat jij als zeer interessant persoon wordt gezien en hierdoor een stuk meer kunt verdienen dan ik. Dit betekent niet dat je profielgegevens moet aanpassen naar de wensen van EuroClix, want dan val je snel door de mand. Het zou zonde zijn als je hierdoor je toegang tot je account verliest. Eerlijkheid duurt het langst!

EuroClix cashback

Doe je regelmatig een online aankoop? En kun je via EuroClix extra verdienen. Met 1700 aangesloten webshops en bedrijven, is de kans groot dat je regelmatig tot wel 15 procent korting kunt krijgen.

Om de EuroClix cashback te claimen ga je via de link op de website naar de desbetreffende webshop. Alleen dan heb je recht op de vergoeding. Deze loopt bij webshops op tot 5 procent en kan bijvoorbeeld bij het overstappen naar een nieuwe energieleverancier oplopen tot wel 15 procent.

Je kunt hier dus lekker mee besparen! Via de EuroClix.nl vind je eenvoudig hoeveel procent korting je krijgt en hoe lang het ongeveer duurt voordat de punten worden toegekend. Daarnaast kun je de website gebruiken voor het vergelijken van energie-, internet-, telefonie- en tv-aanbieders. Zo verdien je door over te stappen of een nieuw product af te nemen flink wat Clix.

Gelukkig is dit proces heel eenvoudig gemaakt met de komst van de Clix Assistent. Dit is een plug in voor je browser, die rechtsboven in je scherm een EuroClix icoontje weergeeft. Op het moment dat je een deelnemende webshop bezoekt, verandert de kleur van grijs naar oranje en ontvang je een subtiele notificatie. Door op het oranje icoontje te klikken, activeer je de cashback en verandert de kleur naar groen. Dit betekent dat alles goed ingesteld staat en je de aankoop kunt afronden.

E-mails lezen

Als je de e-mailvoorkeuren zodat ingesteld dat je ook advertentie e-mails wilt ontvangen, krijg je gemiddeld 1 tot 5 e-mails per dag. Door op de link te klikken in de e-mails ontvang je per keer een aantal Clix. Alhoewel je hier niet rijk mee zult worden, kun je er toch een klein zakcentje aan overhouden. Veel tijd zal het je niet kosten; hooguit 1 à 2 minuten per dag. Een mooi klusje voor in de trein bijvoorbeeld.

EuroClix Mastercard

EuroClix heeft, in samenwerking met MasterCard, een eigen creditcard. Dit is een van de weinige creditcard cashback opties die Nederland kent. Op de aankopen die je met de kaart doet, ontvang je 0.25 procent cashback. Daarnaast krijg je bij het aanvragen van de kaart gratis 100 Clix. Het eerste jaar gratis, daarna betaal je 15 euro per jaar.

Persoonlijk gebruik ik de creditcard bij alle winkels die in MasterCard accepteren. Alhoewel 0.25 procent misschien als weinig klinkt, bespaar ik maandelijks toch vijf à € 10. Verder probeer ik de kaart ook online te gebruiken waar mogelijk, om zo het maximale eruit te halen.

LotteryClix

LotteryClix is de gratis loterij van EuroClix. Er vindt wekelijks een trekking plaats, waarmee je kans maakt op mooie Clix prijzen. Het enige wat je hiervoor moet doen is inloggen op de website en vervolgens ga je boven in het menu via ‘Clix winnen’ naar LotteryClix. De trekking vindt elke maandagnacht plaats.

Een andere loterij van EuroClix waar je aan kunt deelnemen is de LuckyClix. Lees verder voor meer informatie.

LotteryClix

LuckyClix

Hou je van een gokje wagen? Dan kun je je verdiende Clix inzetten met LuckyClix om kans te maken op de jackpot van 100.000 (€1700!). Voor 100 Clix ontvang je 10 credits, waarmee je 10 keer aan de hendel kunt trekken. Good luck!

LuckyClix

SportClix

Ook kun je je welverdiende punten inzetten op voetbal- en race-uitslagen met SportClix. Leuk voor een keertje! Maar zorg ervoor dat je niet al je geld verspeeld.

Vinden.nl

EuroClix werkt samen met Vinden.nl. Door vanaf nu al je zoekopdrachten in deze zoekmachine in te voeren, verdien je maandelijks maximaal 150 extra Clix. Hiervoor moet je je eenmalig aanmelden bij vinden.nl.

EuroClix leden aanbrengen

Zijn ze net zo fanatiek als jij? Dan kunnen de verdiensten flink oplopen. Je ontvangt namelijk 10% van alle Clix die zij verdienen als bonus op jouw saldo. Dit kost hen uiteraard niks en wordt vergoed door EuroClix.

Heb je nog niet genoeg verdient? Of willen bovenstaande tips niet echt helpen? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om je vrienden en familie aan te moedigen een account aan te maken. Deel je link met zoveel mogelijk mensen en ontvang 1,95 euro per nieuw aangemeld account.

EuroClix leden aanbrengen

Hoeveel geld verdien je met Euroclix?

Als je gebruik maakt van alle hierboven genoemde verdienmethode en je niet al je Clix vergokt, kun je ongeveer 100 euro per maand verdienen. Als je geen zin hebt om op de links in de dagelijkse mails te klikken, is het vooral belangrijk je te richten op de enquêtes en cashback.

Geef je verdiensten een boost door je gespaarde punten niet direct uit te laten betalen. Je ontvangt namelijk een bonus naarmate je meer saldo opbouwt. Dit kan oplopen tot maximaal 70% extra.

EuroClix bonus model

De uitbetaling van de verdiensten gaat over het algemeen vrij snel. Tot nu toe ontving ik het geld binnen vier werkdagen op mijn bankrekening. Dat ik niet de enige ben die gebruik maakt van deze fijne website, blijkt ook uit de verdiensten van alle leden tot op heden:

Opbrengst leden EuroClix

EuroClix ervaringen

Mijn ervaringen met EuroClix zijn erg positief. De website is simpel en strak ingericht. Dit komt de gebruikerservaring zit een goede en zorgt ervoor dat alle verdienmogelijkheden overzichtelijk worden weergegeven. Het menu spreekt voor zich en onder het kopje service vind je alle informatie die je nodig hebt. Mocht je na het lezen van deze uitgebreide review nog vragen hebben, kun je een kijkje nemen in de EuroClix FAQ.

Euroclix reviews

Sinds 1999 heeft EuroClix een goed imago opgebouwd. De ervaringen van anderen die op het internet leest zijn overwegend positief. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij EuroClix en dat lees je ook terug in de reacties. Leden vinden het fijn dat ze in contact staan met een goede en snelle Nederlandse klantenservice. Daarnaast prijzen zij de hoge vergoedingen, vele cashback opties en de snelle uitbetaling.Kortom; een zeer tevreden ledenbestand.

Verschil met concurrenten

Het grootste verschil tussen EuroClix en haar concurrenten is het feit dat je beloond wordt voor het doorsparen van je punten. Dit is een slimme zet van het bedrijf om jou te stimuleren ook in de toekomst gebruik te maken van de verschillende verdienmogelijkheden. Voor jou is het prettig dat jouw trouwheid aan de dienst beloond wordt met een bonus tot wel 70%.

Een mobiele applicatie zou een goede toevoeging zijn aan het product. Op dit moment lopen verschillende concurrenten, zoals Cashbackxl.nl, voor op dit gebied.

Review conclusie – is EuroClix betrouwbaar?

EuroClix was een van de eerste partijen op de markt en is sinds 1999 uitgegroeid tot marktleider met meer dan een half miljoen leden. Het bedrijf heeft dus een goede reputatie opgebouwd, anders had het niet zo lang kunnen bestaan. Daarom is het ook van groot belang dat EuroClix als betrouwbaar wordt gezien. Mijn uitbetalingen worden altijd correct verwerkt en staan binnen maximaal vier werkdagen op mijn bankrekening. De vraag “Is EuroClix betrouwbaar?”, durf ik dan ook volmondig met ja te beantwoorden!

Recent Content