Bitwala bonus: gratis € 30 bij het openen van een Bitwala account


Verdien € 30 met de Bitwala bonus

Met de Bitwala bonus verdien je in een kwartiertje € 30! In deze handleiding laat ik stap voor stap zien hoe je een Duitse IBAN rekening opent met Bitwala en daarbij direct een Bitcoin en Ethereum wallet krijgt. De Duitse IBAN kan in het vervolg ook handig zijn bij het binnenhalen van bonussen van andere online diensten.

Wat is Bitwala?

Bitwala is een online bank met geïntegreerde crypto wallets voor het beheren van zowel Bitcoin en Ethereum als euro’s via een IBAN rekening. Het bedrijf werkt samen met een gerenommeerde naam in de financiële wereld: de Solarisbank. Bitwala is zodoende gereguleerd door de ‘German Federal Financial Supervisory Authority’. Met hun huidige promotie kun je een leuk zakcentje verdienen.

Wat levert de Bitwala bonus op?

Met de nieuwe Bitwala bonus dien je je alleen maar te registreren en een Bitcoin wallet aan te maken om zo € 30 te verdienen. Dit bedrag kun je vervolgens na ontvangst overmaken naar je eigen bankrekening.

Verdien € 30 met het referral systeem

Hoeveel tijd ben ik aan de Bitwala bonus kwijt?

Het downloaden van de app, het registratiesproces doorlopen en een Bitcoin wallet aanmaken duurt ongeveer 20 minuten. In zo’n korte tijd heb ik nog niet eerder € 30 verdiend! Vervolgens hoef je verder niks meer te doen en wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je account bijgeschreven.

Wat heb ik nodig?

  • Een identiteitsbewijs: rijbewijs, paspoort of identiteitskaart voor het registratieproces.
  • Een uitgeprint Proof of Address zoals een bankafschrift of een G/W/L factuur. Zolang je een brief hebt van een instantie met daarop jouw volledige naam en adres, zal deze worden goedgekeurd. Een brief van de belastingdienst is ook een geldig bewijs.

Stappenplan voor het ontvangen van € 30 met de Bitwala bonus:

Stap 1

Meld je aan via mijn referral link. Zonder deze uitnodiging krijg je geen bonus.

Stap 2

Ik raad je aan vervolgens de Bitwala applicatie te downloaden. Hiermee is het registratieproces het makkelijkst te doorlopen. Als alternatief kun je dit ook via de website doen.

Open een account via de apps of website

Stap 3

Doorloop het aanmeldingsproces en zorg dat je je identiteitsbewijs en Proof of Address (bankafschrift o.i.d.) bij de hand hebt. Aan het eind zul je worden gevraagd om een videoverbinding te starten met een van de medewerkers van Bitwala. Tijdens dit gesprek wordt je gevraagd om een aantal opdrachten uit te voeren om de echtheid van de documenten te kunnen bewijzen.

Stap 4

Nadat je het bovenstaande hebt gedaan, zul je een e-mail ontvangen met de mededeling dat je account succesvol is aangemaakt. Het laatste wat je nu nog moet doen is het aanmaken van een Bitcoin wallet. Zie hiervoor stap vijf.

Stap 5

Open de Bitwala applicatie of website en klik op ‘Bitcoin Wallet’. Je zult nu een ‘Seed Phrase’ moeten aanmaken waarmee je jouw nieuwe Bitcoin wallet veilig kunt beheren. Tijdens het proces word je gevraagd 12 woorden op te schrijven. Doe dit ook, want vervolgens zul je de woorden in de juiste volgorde moeten invoeren. Tot slot voeg je een wachtwoord toe aan de wallet en heb je alle stappen succesvol doorlopen.

Stap 6

That’s it! Je hebt de Bitwala bonus succesvol doorlopen! Binnen 15 werkdagen zal de € 30 aan je IBAN worden toegevoegd en kun je dit overmaken naar je eigen bankrekening.

Recent Content